Opret ny bruger Glemt adgangskode Log på

Indtast emailadresse for at få
tilsendt brugeroplysninger.

Forretningsbetingelser

Motto - Tilfredse kunder frem for alt

Vi elsker glade kunder. Derfor yder vi altid den bedste service og giver alle kunder samme lave pris gennem vores prisgaranti. Vores store kendskab til detailbranchen og vores ekspertise, er baggrunden for at vi kan yde det høje serviceniveau.

Prisgaranti

Med 231 Golfstore-butikker er vi Europas største indkøber af golfudstyr. Det betyder, at vi kan presse indkøbspriserne og tilbyde dig prisgaranti på hele vores sortiment.

Hvis du har købt en vare hos os og i løbet af 14 dage kan købe samme produkt til en lavere pris i en lokal butik (i samme eller tilstødende kommuner) ikke postordre / internet), tilskriver vi dig prisdifferencen på dit medlemsnummer i JOS Golfstore. Husk at medbringe kvitteringen.

Prisgarantien gælder ikke for tilbuds-, ophørs- og sæsontilbud.

Returret

Fortryder du et køb, har du returret i 7 dage. Varen skal blot afleveres i samme stand, som du modtog den - sammen med kvitteringen. På tilpasset udstyr, bestillings- og tilbudsvare er der ingen returret.

Garanti

Vi yder 6 måneders totalgaranti og 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Reklamationsretten omfatter fabrikations- og materialefejl, der konstateres ved varens normale anvendelse. Derimod dækker den ikke fejl, skader eller slitage, der direkte eller indirekte er opstået som følge af forkert betjening, ringe vedligeholdelse, vold og/eller uautoriserede indgreb.

Reklamationer skal meddeles straks de opdages. Hvorefter varen efter aftale kan returneres for reparation, ombytning eller kreditering.

Som ekstra service yder vi 6 måneders garanti på alle el-vogne og batterier.

Åbningstider i butikken
Mandag til fredag 9:00 - 18:00 - Weekend og helligdage 9:00 - 16:00
OBS! Særåbent - én time før klubarrangement start.
© 2016 JOS Golf. Udviklet af millers
Jesper O. Sørensen, josgolf.dk

JOS Golf, Skebjergvej 46 - 2765 Smørum + tlf. 44 97 37 00 + info@josgolf.dk